A programleírásban szereplő linkek:

www.abigelkozhasznuegyesulet.hu

www.aosz.hu.

www.facebook.com/AbigélKözhasznúEgyesület

Light It Up Blue (LIUB)!

Ragyogjon Kéken Kampány!

·

Mi az a Ragyogjon Kéken Kampány?

World Autism Awareness Day – WAAD

2007. december 18-án, az ENSZ 62/139-es határozata jelölte ki április 2-át az Autizmus Világnapjának azzal a céllal, hogy felhívja a világ figyelmét az autizmusra, az autizmus spektrum zavarra, amely tízmilliókat érint a földön. Az Autizmus Világnapja ENSZ határozat kéri a tagállamokat, hogy tegyenek lépéseket annak érdekében, hogy az autizmust minél szélesebb körben megismerjék a társadalmaikban.

Az Abigél Közhasznú Egyesület, hasonlóan a többi nemzetközi, országos, és regionális szerveződéshez – ismét csatlakozik a Ragyogjon Kéken Kampányhoz!

Április 2-án a kampány keretében, a Salgói várat világítjuk kékre és több izgalmas, egyedülálló és érdekes programmal várunk mindenkit!

Hogyan csatlakozhatsz?

Világíts kékre valamit!

• Használj bármilyen figyelemfelkeltő motívumot, mely kék színben díszeleg, és vonzza a tekintetet!

Viselj valami kéket!

• Készíts magadról egy fényképet amint épp valami kék színű dolgot viselsz!
        • Kérd meg a rokonaidat, ismerőseidet, barátaidat, munkatársaidat, hogy viseljenek kék színű ruhát!
        • Hordj kék színű ékszereket, ruhákat, kiegészítőket egész április hónapban!
        • Fesd kék színűre a hajad, vagy a körmöd!

Posztold magad valamelyik közösségi oldalra, amint épp valami kéket viselsz!

Irányítsd rá a társadalom figyelmét az autizmusra!

• Használd a közösségi médiát: ossz meg minél több valódi, releváns információt az autizmussal, és az autistákkal kapcsolatban!

www. aosz.hu

• Csatlakozz és hívd meg ismerőseidet az Autizmus Világnapon, április 2-án tartott eseményünkre!

A program a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával valósul meg.

www.norvegcivilalap.hu

.