Autizmus nap 2014

A Nógrádi Autizmus Alapítvány és az Abigél Közhasznú Egyesület Salgótarjánban, 2014. április 2-án - az Autizmus Világnapján - immár harmadik alkalommal csatlakozott az ország – világ nagyvárosaihoz, és megrendezte ünnepségét. Ezen a napon a világ minden részén az autizmussal élőkre és családjaikra figyelünk.

A gyermekek és színes programmal készültek erre a napra, mely elnyerte a közönség tetszését.

Örömmel tapasztaltuk, hogy nagyon sokan elfogadták meghívásunkat, teljesen megtelt a hatalmas Galéria terem. Ez azt jelenti, hogy városunkban megindult egy pozitív folyamat … az autizmussal élő emberek elfogadása, megismerése terén!

A Nógrádi Autizmus Alapítvány és Az Abigél Közhasznú Egyesület megköszöni:
Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának, hogy támogatta rendezvényünket és, hogy velünk tartott ezen a napon,
a Stécé Kávéháznak, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a Galéria termet,
a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft-nek, hogy segített az Autizmus napi programok szervezésében,
Köszönjük a St. Új Műhely Kft-nek az Autizmus napi plakátok térítésmentes elkészítését,
a Rádio Focusnak és a Salgótarjáni Városi Televíziónak, hogy támogatta rendezvényeink hírverését,
a Szuperinfó szerkesztőségének, hogy programjainkról tájékoztatta az olvasókat,
Köszönjük az Illyés Gyuláné Általános Iskola és Speciális Szakiskola vezetésének, a felkészítő pedagógusoknak a munkáját, és a gyermekeknek a színes műsort!
Köszönjük a Lásho Lecsó Együttesnek, hogy Fejér megyéből ideutaztak azért, hogy szórakoztassák a kedves közönséget, és végül köszönjük minden résztvevőnek a rendezvény lebonyolításához önként felajánlott segítségét.

Képek itt  >>>

2014autvilnap0007.jpg